Theaterwerkplaats Tiuri speelt ‘Picture Perfect’


BREDA - Theaterwerkplaats Tiuri brengt dit keer een bijzonder bewegingsstuk op de planken. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni om 20.00 u en op zondag 26 juni om 14.30 uur in Podium Bloos.

De voorstelling Picture Perfect gaat over perfectie. Wat is perfectie, hoe streven we ernaar, en als we het bereiken wat doen we ermee? Willen we echt die perfecte foto, die perfecte baan, dat perfecte leven..? Of heeft imperfectie wellicht ook z'n charme? Wat gebeurt er als we gewoon onszelf zijn? Ècht zijn? Met alles erop en er aan en al onze beperkingen. Laten we en masse stoppen ons best te doen! En GO!

De regie en choreografie is in handen van Maaike Ebben. Met zes spelers van Tiuri is zij aan de slag gegaan met het thema Perfectie. Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking.

Reserveren kan via de website: www.theatertiuri.nl, en er is ook losse kaartverkoop aan de deur. De voorstelling is te zien bij Podium Bloos, Speelhuislaan 153 in Breda. De voorstelling is mogelijk gemaakt door subsidie van Stichting Kunstbalie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief