Logo internetbode.nl/breda


Rivièra Maison wordt Maison Sud op nieuwe locatie

  Bedrijvig Nieuws

BREDA – Op Koningsdag heeft Maison Sud de deuren geopend aan de Kruisvoort 12 in Breda. Op de Woonboulevard dus, als één van de luxere winkels daar. Gevestigd tussen de Media Markt en de Xenos, op een opvallende en goed bereikbare plaats. Maar met dezelfde sfeervolle uitstraling als voorheen op de Wilhelminastraat.

Alexander en Mariëlle Hoff zijn een kleine negen jaar geleden gestart in Rivièra Maison aan de Wilhelminastraat. “ Wij hebben dit altijd met heel veel plezier en succes gedaan. Dit merk kent een groot aantal fans en wij hebben veel vaste klanten. Maar de ruimte hier is beperkt, door onze verhuizing krijgen we nu de beschikking over het dubbele aantal vierkante meters. Natuurlijke had het pand aan de Wilhelminastraat een fraaie uitstraling, maar door de vele trapjes was het ook niet altijd even makkelijk toegankelijk voor iedereen. In onze nieuwe winkel is alles gelijkvloers en door het creëren van stijlkamers is de winkel zeker zo sfeervol!“

Rivièra Maison “ Die sfeer is ook de kracht van het merk Rivièra Maison, dat staat voor exclusiviteit, sfeer en service. Het is een toonaangevend woonmerk . Omdat wij nu meer ruimte hebben kunnen wij de volledige collectie van Rivièra Maison aanbieden en zijn we nu Premium Dealer. Acht keer per jaar wijzigt de collectie, er komen continu nieuwe dingen bij en zo spelen we in op de trends. Het grootste deel van deze artikelen is ‘handmade'. Kleine oneffenheden benadrukken de authenticiteit van de producten, enig kleurverschil of een andere oneffenheid zijn dan ook geen uitzondering. Een knoest in een tafelblad of mondgeblazen glazen die enigszins in hoogte kunnen verschillen, maakt dat elk product uniek is. Dat noemen wij Perfectly Imperfect. Wij zijn heel trots dat wij de vele fans van dit merk in woonaccessoires, meubelen en cadeautjes de volledige collectie kunnen tonen. Naast Rivièra Maison hebben we artikelen van Bocx Interiors en Silk-ka. Bovendien hebben we Unique Pieces van Maison Sud, die we zelf met veel zorg hebben geselecteerd. In september hopen we te starten met onze webshop om onze klanten nog beter te bedienen. Wij zijn er van overtuigd dat online en offline-verkoop een prima combinatie kunnen zijn.”

Opening Op 27 april (Koningsdag) vond de feestelijke opening plaats. Deze werd verricht door dhr. Roobol. De Woonboulevard heet Maison Sud. U bent van harte welkom! De winkel is zeven dagen per week geopend.

BIJDRAGE  JOYCE VAN ZIJL

Maison Sud, Kruisvoort 12, Breda, www.maison-sud.nl, info@maison-sud.nl, 076-150707