Logo internetbode.nl/breda


Bent u klaar voor het voorjaar?

  Bedrijvig Nieuws

De lente staat voor de deur, dus tijd om eens kritisch naar uw banden te kijken. Niet alleen de banden van uw auto verdienen de aandacht, maar ook van bijvoorbeeld uw caravan of camper. Omdat uw banden hét contact zijn met de weg, zorgen ze voor uw veiligheid. Maar wist u dat banden ook bepalend zijn voor uw gewenste rijgedrag?

Velgen, banden en rijgedrag Velgen zijn eigenlijk de ‘voeten’ van de auto. Zij zijn belangrijk voor de houding en bepalen ook of de banden (schoenen) goed passen. Net als bij uzelf bepalen schoenen niet alleen het uiterlijk, maar ook het gebruik. Sportschoenen zijn immers anders dan bijvoorbeeld laarzen. Indien u toe bent aan nieuwe banden of een zomerwissel gepland heeft, is dit wellicht het moment om u te laten informeren over de mogelijkheden van andere velgen en banden.

Caravanbanden en veiligheid Wat vaak ook nog aan de aandacht ontsnapt zijn de banden van uw caravan, vouwwagen of camper. Na de winterstalling gaat er lucht in de banden en als het bandenprofiel voldoende lijkt dan kunnen we er weer een seizoen tegenaan. Niets is echter minder waar. Oudere banden kunnen uitdrogen waardoor scheurtjes ontstaan. Bovendien kan er sprake zijn van vlakke stukken door langere stilstand. Voor uw veiligheid is een controle van uw banden dus zeker raadzaam.

Premio Banden en Autoservice Premio Taks van Gils is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK.Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Welkom bij Premio Taks van Gils!

Rederijweg 37 4906 CX Oosterhout 0162-457795 www.premio-tvg.nl

Lees ook