Logo internetbode.nl/breda


ABC Clinic uitgeroepen tot beste privékliniek van Nederland

  Bedrijvig Nieuws

BREDA - 2017 is goed begonnen voor ABC Clinic. Afgelopen maand riep het Nationale Business Succes Award Instituut de privékliniek uit Breda uit tot beste onderneming in de categorie Plastische Chirurgie. Het betekent dat het relatief jonge bedrijf binnenkort meedingt naar de grootste ondernemersprijs van Nederland: de Nationale Business Succes Award 2016.


"Het voelt als een kroon op het harde werken van de afgelopen jaren”, vertellen de twee directeuren Ankie van der Linden en Jorn Kielman. “Wij zijn er ontzettend trots op. Samen met al onze medewerkers doen we er elke dag weer alles aan onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast zijn we, o.a. op marketinggebied, zeer innovatief. Het heeft ons gebracht waar we nu staan. Deze award is een mooie bevestiging.”

Stemmen voor finale Een spannende tijd breekt nu aan voor ABC Clinic. Want het nominatierapport mag zeer lovend zijn, om een finaleplaats te bemachtigen, is er meer nodig. Kielman: “De finale biedt plaats aan tien bedrijven. Een deel daarvan wordt bepaald door een jury. Maar ook consumenten hebben invloed. Door te sms’en kunnen zij op ons stemmen en ons zo voordragen voor de eindronde. We hopen natuurlijk dat al onze cliënten dat massaal gaan doen.” Ondertussen genieten ze bij ABC Clinic na van alle lovende woorden van het Nationale Business Succes Award Instituut. Want als jouw bedrijf ‘een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en klinkende reputatie’ genoemd wordt, mag je daar best even stil bij staan...

ABC Clinic ABC Clinic uit Breda is een privékliniek met een breed aanbod aan behandelingen. Van injectables en liposuctie tot buikwandcorrecties en borstvergrotingen. De kliniek opende in 2010 haar deuren en heeft in zes jaar tijd een forse groei doorgemaakt. Inmiddels heeft ABC Clinic elf zeer ervaren plastisch chirurgen en cosmetisch artsen in huis die ieder hun eigen specialisme hebben. De kliniek staat naast de kwalitatief hoogwaardige behandelingen bekend om haar uitgebreide intake en optimale nazorg.

Meer informatie: Paardeweide 22 a-b, 4824 EH Breda, 076-5423154, info@abc-clinic.nl, www.abc-clinic.nl

+Business award (Medium)<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief