Afbeelding

QoQo Massage nu ook in Breda

Bedrijvig Nieuws

BREDA - De huisstijl van QoQo Massage is helder, licht, rustig met prachtig origineel Chinees behang als accent. Alles is er gericht op ontspanning, er rinkelt geen telefoon en iedereen trekt bij binnenkomst de schoenen al uit, niet alleen om hygiënische redenen maar ook omdat er zo geen hinderlijke geluiden doordringen in de fraai ingerichte behandelkamers. Een kopje thee staat klaar!
De openingstijden zijn heel bijzonder: u kunt er van 10 uur ‘s morgens tot 12 uur ‘s nachts terecht.
24/7
Robert Reijnders is CEO van QoQo Franchise Management BV. “We leven in een 24-uurs economie, veel mensen kunnen na een inspannende werkdag nergens meer terecht voor een ontspannende massage. Denk aan mensen in de horeca of in de gezondheidszorg, die na hun werk graag ontstressen. Vandaar deze ruime openingstijden. Onze massages zijn een combinatie van de traditionele Chinese therapieën Shiatsu en Tuina met de Zweedse massagestijl. De westerse  mens is niet geschikt voor de zuiver traditionele Chinese massage, dat vinden wij veel te hardhandig. Door hierin onze eigen stijl te creëren waarbij we de acupunctuurpunten als uitgangspunt nemen combineren we de Chinese tradities met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.”
Transparant
“Onze huisstijl is een mooie mix van Scandinavische en Chinese invloeden. Breda is onze tiende winkel. We zijn een modern, jong bedrijf, leiden zelf onze medewerkers op en eisen overal een hoge kwaliteit en service. Zo regelen we centraal de afspraken, waardoor klanten niet gestoord worden door een telefoon die op de achtergrond rinkelt. En als u toch op het laatste moment  moet afbellen, dan doen wij niet moeilijk. We maken dan gewoon graag een nieuwe afspraak.”
Kwaliteit
QoQo Massage Breda wordt geleid door Linh Pham. “Ik ben begonnen in Rotterdam, in de eerste winkel. Daarna ben ik manager geweest in een van de drukste winkels van QoQo. Ik vind het werk heerlijk en besloot na drie jaar franchise-nemer te worden in Breda. Breda is een leuke, ontspannen stad , heel vriendelijk, en dat past bij me en ik woon hier graag.” Djenna Ruyter werkt ook in Breda. “Ik kende QoQo Massage al in Rotterdam, heb veel gereisd in Azië en daar kennis gemaakt met de vele vormen van massage. Terug in Nederland wist ik dat ik dat ook wilde doen en ik wilde graag in Breda werken. Linh heeft mij zelf opgeleid.” QoQo Massage is te vinden aan de Jan Ligthartstraat 65, 4812 TH Breda (ingang aan het Dr. Struyckenplein) en er is volop gratis parkeerruimte in de omgeving. Een afspraak maken kan via 088 810 08 99, meer informatie vindt u op  www.qoqomassage.com BIJDRAGE JOYCE VAN ZIJL
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief