Afbeelding

Verfhuys Breda heeft alle soorten verf tegen een betaalbare prijs

Bedrijvig Nieuws

BREDA - Begin dit jaar begonnen twee jonge ondernemers, Arthur Luyken en Patrick ten Haaf, hun eigen zaak onder de naam Verfhuys Breda aan de Belcrumweg, recht tegenover de Aldi en Jumbo. Ondanks hun leeftijd zijn ze gepokt en gemazeld in de verfbranche en weten van wanten als het over verf en verfartikelen gaat. Niet alleen particulieren maar ook professionele schilders kopen regelmatig verf en verfspullen bij Verfhuys Breda.

DOOR HENK KETELAAR

Veel inwoners van Breda hebben de weg al naar het Verfhuys Breda gevonden. Steeds vaker zien Arthur en Patrick eerdere klanten in de winkel terug en daar zijn best trots op. En dat zijn niet alleen particulieren maar ook professionele schilders. ?Dat betekent, dat we aan de verwachtingen van de klant voldoen, één van de redenen waarom we met deze verfwinkel zijn begonnen,? laat het tweetal weten. Terwijl daarover wordt gesproken komt Marcel van Pijlen, professioneel schilder, de winkel in als we daarover staan te praten.

Tevredenheid ?Ik kom hier inderdaad vaker,? laat hij daarnaar gevraagd en enigszins verrast weten. ?Hier in het Verfhuys word ik goed geholpen. Ik heb hier nog alles kunnen kopen wat ik zocht. Ik gebruik uitsluitend professionele verfmerken en die zijn hier, net als alle andere verfmerken en soorten als latex en beitsen ruim in vele kleuren verkrijgbaar. Met de verfmengmachine kan het Verfhuys elke gewenste kleur leveren. Een service waarvan ik ook wel eens gebruik maak,? laat hij in het kort zijn mening over het Verfhuys weten. Patrick en Arthur horen het glunderend aan. ?Een beter compliment kunnen wij niet krijgen,? is hun reactie.

Extra service Terwijl Patrick de schilder helpt, vertelt Arthur dat hij en Patrick regelmatig bijscholing volgen en daarom continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van en verfartikelen. ?Dat helpt ons om de klanten goed te kunnen adviseren als zij met een bepaald verfprobleem zitten. Als erom wordt gevraagd, willen we ook wel eens thuis komen kijken hoe het schilderwerk het beste kan worden aangepakt. En om het de klant gemakkelijk de maken verhuren wij behangstomers, verfafbranders en verfspuiten. Voor professionele schilders gaat onze service verder. Als zij erom vragen, brengen wij hen het benodigde schildersmateriaal op de werkplek. Om die reden zijn we ook op werkdagen al om 07.30u open,? meldt Arthur.

Ruim assortiment Het Verfhuys Breda is een officiële Sikkens dealer. De winkel oogt klein maar zodra je binnenstapt wordt dat gelogenstraft. Het is veel dieper dan je zou verwachten. De stellages achter in de winkel staan vol met bussen verf en beits, allemaal bekende merken, ruim en overzichtelijk uitgestald. ?Ook via onze website kan de klant bestellingen doen,? vertellen Patrick en Arthur. ?Mensen die ons volgen op Facebook of zij die onze Nieuwsbrief krijgen, worden regelmatig op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen," vertelt Arthur en raadt mensen aan om hun website of winkel eens te bezoeken.

Open: ma-wo 07.30 ? 18.00u. Do-vr 07.30 ? 20.00u. Za. 08.30 ? 17.00u. Verfhuys Breda, Belcrumweg 30, Breda. Telefoon: (076) 5875217 Internet: www.bredaverfhuys.nl, Email: verfhuysbreda@live.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief