Volleybalvereniging Set Up wedstrijdverslagen

PRINSENBEEK - Woensdag 8 november een thuiswedstrijd voor ORV Set Up D1 tegen Fier D1.

De eerste set maakt Set Up veel punten door goede services en het plaatsen van de bal. Het was rommelig op het veld van Fier, zodat de set met 25-14 gewonnen werd. De tweede set was Fier beter georganiseerd en speelde Set Up juist rommelig. Lange tijd ging de set gelijk op. Er waren goede aanvallen van beide teams. Uiteindelijk verliest Set Up deze set met 20-25. De derde set wist Set Up zich, na een lastige start, weer te herpakken en won met 25-15. De vierde set stond het team van Set Up al snel achter. De schouders werden gerecht en het team knokte zich terug in het spel in. Ook deze set ging daarna gelijk op, met leuke rallies. Door goed teamspel wist Set Up deze set te winnen met 25-21. Een welverdiende eindstand van 3-1. Speciale dank aan de supporters van deze avond: opa en oma Vermeulen!

NeVoBo Set Up MC1

Afgelopen zaterdag mochten de meiden om 09.15 uur aantreden in Oosterhout tegen de Meiden C 1 van VOKO. Ondanks dat de meiden van VOKO sterker waren, hebben het team van Set Up een mooie pot volleybal laten zien en laten zien dat de meiden voor iedere pot vochten. Ieder punt werd als een echt team gevierd, helaas zat er geen punt in deze wedstrijd. De meiden houden de moed er natuurlijk in en zijn vastberaden om de volgende wedstrijd tegen de Burgst er weer vol voor te gaan en te strijden voor een mooi resultaat.

ORV Set Up H1

De tweede wedstrijd, op maandag 23 oktober, tegen Voverdi was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. We stelden het zeer op prijs dat we met grote belangstelling werden gadegeslagen door een bestuurlijke delegatie waaronder de voorzitter. Zeer vereerd hierdoor besloten we nog meer ons best te doen dan anders. De eerste twee sets deden we aardig mee, maar konden we geen echte potten breken. Dat viel ook wel te verwachten, want Voverdi eindigt al jaren hoog in de eerste klasse en wij hebben niet de illusie dat ons dat gaat lukken. De derde set zette Voverdi de bankspelers in. Dat deden wij ook. Dat deed de wedstrijd kantelen, deze set zaten wij de hele tijd aan de goede kant van de score en de set werd dan ook geroutineerd binnengetrokken. De vierde set stonden we steeds 2-3 punten achter. We hadden er last van dat de scheidsrechter absoluut niet op techniek floot. Toen Voverdi weer eens een verschrikkelijke plakbal speelde en vervolgens de bal over het net gooide (spelen kun je het niet noemen) ving Floran de keurig naar hem gepasste bal bovenhands, om hem bovenhands weer weg te duwen. Dat statement werd door de scheidsrechter niet begrepen, en deze bal werd dan weer wel afgefloten. Het was te erg om boos op te worden. We hebben er maar om gelachen. Het kleine gaatje kon niet meer gedicht worden. We hebben de set en wedstrijd dus met 3-1 verloren. Positief punt, onze bankspelers zijn beter dan die van Voverdi.