Duo Amber en Fleur.
Duo Amber en Fleur.

Duo van Doskonale plaatst zich voor het EK In Kroatië

Door: Anja Dockx Sport en vereniging

BREDA - Afgelopen zaterdag 10 maart heeft het duo van Doskonale zich op het NK van de NBTA in Almere geplaatst voor het EK door als eerste te eindigen.

Ondanks het vroege vertrek uit Breda om 07.30 uur richting Almere was het voor Doskonale een mooie dag geworden. Vandaag was de prijsuitreiking om 16.15 uur. Goud, dus Nederlands Kampioen en een EK Ticket, voor het duo Amber Donkers en Fleur van Gerven in de klasse preteen show twirl.
Zilver voor de groep van Doskonale met haar show twirl show met als thema 'once up on a time'. Amber behaalde met haar solo optreden een mooie 4e plaats in de klasse junior show twirl. Het duo Nikki v.d. Klundert en Deveny Wiegeraad behaalde een mooie 5e plaats. Vicky Wintermans behaalde een mooie 6e plaats en Bianca v.d. Vorst werd 13e, beide in de klasse senior.
De Europese kampioenschappen worden dit jaar gehouden van 12-14 oktober in Porec in Kroatië. Mochten er mensen zijn die hen, ondanks deze moeilijke tijden, willen steunen heel graag, meldt U zich dan via info@doskonale.nl of kijk op www.doskonale.nl[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief