Mitchell van Neer, acteur bij Theaterwerkplaats Tiuri, tijdens een repetitie voor de voorstelling Paradijsvogel
Mitchell van Neer, acteur bij Theaterwerkplaats Tiuri, tijdens een repetitie voor de voorstelling Paradijsvogel Foto: Reinier de Vlaam

Theaterwerkplaats Tiuri speelt 'Paradijsvogel'

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

BREDA - Op vrijdag 22 juni om 19.30 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de première van de voorstelling ‘Paradijsvogel' in Podium Bloos Breda. De voorstelling is daarna nog te zien op zaterdag 23 juni om 19.30 uur en op zondag 24 juni om 14.00 uur, ook in Podium Bloos, Speelhuislaan 153 te Breda.

In de theatervoorstelling ‘Paradijsvogel’ nemen de acteurs van Tiuri je mee op ontdekkingstocht. Een zoektocht naar identiteit en lef. Zonder verwachtingen en zonder oordeel. ‘Paradijsvogel’ is een uitnodiging om uit je schuilplaats te komen en je in je hart te laten kijken. De regie is in handen van Julia van der Pas, theaterdocent bij Theaterwerkplaats Tiuri.

Kaarten zijn te koop via de website van Podium Bloos en aan de kassa.

Theaterwerkplaats Tiuri

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

Acteurs
In deze voorstelling spelen: Anne-Lotte Akkermans, Mischa Baartmans, Millanie van Beek, Iris Beglinger, Helena Driessen, Damien de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Marjo Kusters, Johan Magielse, Mitchell van Neer, Richard Nooijen, Marit Sandberg, Femke van der Schalk, Jaron van de Watering en Amber Weterings.
Wesley van Helderen is tijdens deze productie betrokken als regieassistent.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief