Alle kinderen kunnen weer toffe sporten uitproberen!
Alle kinderen kunnen weer toffe sporten uitproberen! Foto: Breda Actief

Inschrijvingen Sportintro Breda van start

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

BREDA - Vanaf woensdag 26 september 15.00 uur kunnen Bredase basisschoolleerlingen zich weer inschrijven voor de Sportintro proeflessen! Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 kunnen het hele schooljaar toffe sporten uitproberen bij vele sportverenigingen. Ook aangepast sporten zit erbij! Dit wordt mogelijk gemaakt door Breda Actief. De proeflessen zijn vaak gratis en vinden plaats tot juni 2019!

Bewegen zorgt voor betere leerprestaties, het heeft een positieve invloed op de gezondheid én op de sociale vaardigheden. Een leuke sport vinden is vaak lastig. Daarom is Sportintro in het leven geroepen. Het aanbod varieert van ijshockey tot schaken en van G-honkbal tot avonturen bij de scouting. Ook nieuwe sporten zoals nunchaku-do, beeball of krav maga zitten erbij!
“De Sportintro is al jaren een succes in Breda. Kinderen kunnen nu eindelijk eens die sport uitproberen die er op tv zo gaaf uitziet. Of juist die ene sporttak ontdekken waar ze nog niet eerder van hebben gehoord. Doordat er steeds meer clubs meedoen, is het aanbod enorm. Van racketsporten tot water- en balsporten en van zomer- tot winteractiviteiten. Individueel of juist in teamverband. Er is echt voor ieder wat wils. Ook als je misschien nog niet zo sportief bent.” Aldus Lieke Reinders, adviseur bij Breda Actief.

Inschrijven
Kinderen die een sport uit willen proberen kunnen zich vanaf woensdag 26 september 15.00 uur inschrijven via www.sportintrobreda.nl. Wie geen keuze kan maken, mag zich voor zoveel proeflessen inschrijven als hij of zij wilt. Meedoen aan de Sportintro is in de meeste gevallen gratis en kan tot en met juni 2019. Inschrijven kan het hele jaar lang, maar vol is vol.

Vragen?
Iedereen die meer wil weten of vragen heeft, kan contact opnemen met Lieke Reinders via sportintro@breda-actief.nl of telefoonnummer 076-5233555. Kijk voor meer informatie op www.sportintrobreda.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief