Sport en Spel voor senioren van BredaGym.
Sport en Spel voor senioren van BredaGym. Foto: Chantal Jorna

Sport en Spel voor senioren weer van start

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

PRINSENBEEK/ULVENHOUT - BredaGym biedt ook dit seizoen weer sport- en spellessen voor senioren. Dertig weken achtereen komen er dan op donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur verschillende sportoefeningen en spellen voorbij. Op de donderdag in de Drie Linden te Prinsenbeek en op de vrijdag in Jeugdland te Ulvenhout.

De lessen starten altijd met een goede warming-up, gevolgd door spierversterkende oefeningen. Daarna gaan we over op een van de spelsporten. Badminton, dynamic tennis en (soft)volleybal komen elk drie weken aan bod. Hierbij wordt gestart met een oefening en overspelen, gevolgd door een wedstrijdvorm. Vervolgens is er nog een cooling-down en na afloop is er een mogelijkheid om nog even een kopje koffie of thee te nuttigen.

Momenteel bestaat de groep uit twaalf sportieve leden tussen de 60 en 85 jaar en wij zouden het leuk vinden als er weer wat nieuwe mensen bij komen. U bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen. Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen met Chantal Jorna, hoofdtrainer@bredagym.nl/06-15378553.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief