Jason-Tjien Foof zet Baronie op 2-0. FOTO MARCEL MOL
Jason-Tjien Foof zet Baronie op 2-0. FOTO MARCEL MOL Foto: Marcel Mol

Baronie ontvangt zondag Leonidas

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

BREDA - Wat NAC niet lukte om van een ploeg uit Utrecht te winnen deed Baronie afgelopen zondag wel door thuis De Meern met 3-0 naar de Domstad terug te sturen.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat Baronie de nederlaag tegen Halsteren van een week daar voor snel wilde weg spoelen. Binnen 8 minuten had Moustaffa Mohammed met een beken schuiver in de hoek de doelman van De Meern te pakken. Nog voor rust bracht Baronie de eindstand van 3-0 al op het bord. Een prachtige actie van Wouter Prent werd afgerond door Jason-Tjen Fooh. Het mooiste doelpunt kwam op naam van Jorik Mijnhijmer die maar weer eens liet zien over welke prachtige traptechniek deze speler beschikt. Met een prachtige volley in de kruising was daar de 3-0. Baronie stijgt door deze overwinning naar de derde plaats. Komende zondag spelen de Baronnen wederom thuis tegen Leonidas uit Rotterdam. Baronie zal ook uit deze wedstrijd graag punten willen pakken om in de top mee te blijven draaien. Nu NAC/Breda een vrij weekeind heeft een mooie gelegenheid voor de Bredanaar om eens een bezoek aan de Blauwe Kei te brengen. Afspraak dan ook zondag 14 oktober om 14.30 uur op sportpark de Blauwe Kei.