Johan van der Velde en John van Ierland.
Johan van der Velde en John van Ierland. Foto: eigen foto

Wielrennen ontmoet het theater in Bavel

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

BAVEL - Kasseien, een roman, een theater en een wielercafé tot één geheel verenigd. Ben jij wielerliefhebber, hou je van theater en entertainment in een ludieke vorm lees dan verder.

Zaterdag 27 oktober om 20.00 uur vindt het Wielertheater “Kasseien” in Café-Zalencentrum de Tussenpauz, Kerkstraat 10 in Bavel plaats. John van Ierland, brengt zijn boek ‘Kasseien’ tot leven in samenwerking met een professionele cast. Met medewerking van bekende wielerprominenten, waaronder Johan van der Velde en Jacques Hanegraaf, is dit een unieke voorstelling.

Maak het als eerste mee:

Een compleet nieuwe wielertheaterspecial vol extra beleving en grote namen.

Kasseien met een apotheose op de bekende stenen van de grootse wedstrijd Parijs-Roubaix is een mix van vertellingen, livemuziek, zang, sport, toneel, fotografie, film en licht.

Aansluitend aan het theater vindt in het wielercafé de ‘Open Brabantse wielerquiz’ plaats onder leiding van John van Ierland met aan zijn zijde grote wielerprominenten. Zij dagen u uit met vragen over onder meer bekende Brabantse wielrenners. Doe mee en ga voor één van de vele schitterende prijzen.

Entreekaarten zijn beperkt verkrijgbaar, dus ben er snel bij, op is op!

Speciaal voor wielerclubs is de 10e kaart gratis.

De verkoopadressen: Komkommerin en Café-Zalencentrum “De Tussenpauz” in Bavel of stuur een mail aan: wielertheaterbavel@gmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief