1e prijs Mevr. Nel v. Dorst, 2e prijs Mevr. Lenie Verbruggen, 3e prijs Mevr. Corrie Maas.
1e prijs Mevr. Nel v. Dorst, 2e prijs Mevr. Lenie Verbruggen, 3e prijs Mevr. Corrie Maas. (Foto: Joop van der Made)

Koersbalclub Ons Plezier uitslagen nieuwjaarstoernooi

  Sport en Vereniging

TETERINGEN - Woensdag 8 januari werd het jaarlijks nieuwjaarstoernooi van Koersbalclub Ons Plezier, Senioren Vereniging Teteringen, gehouden met de leden van de woensdag en donderdagmorgenclub van 9.30 t/m 16.30 uur.


Om 10.00 uur werden de 30 leden op het podium welkom geheten door de voorzitter, Bert Verbruggen, die er ook meteen gebruik van maakte om de verdeling te doen over 3 matten en uitleg aan de spelers. Om 10.45 uur was het de tijd voor de spelers en schrijvers om de onderlinge competitie aan te gaan. In het begin was het wel even wennen met zo’n grote groep, maar al gauw werden de ballen met plezier en enthousiasme aan het rollen gebracht. Naarmate de morgen vorderde kwam iedereen beter in zijn spel.

Na de middagpauze werd alles weer in orde gemaakt voor het tweede deel van deze speeldag, waar iedereen nog zijn beste beentje in zette voor een goede score. Rond half vier was het tijd om de punten bij elkaar op te tellen en de zalen weer in orde te brengen. Daarna, tijdens een gezellige nazit en onder het genot van een drankje en hapjes werden de lijsten met de totale persoonlijke score over het afgelopen jaar uitgereikt, die door Tonny Pellis bijgehouden waren. Daarna werd de wisselbeker en de medailles uitgereikt aan de 3 personen met de hoogste punten.

Uitslagen

1e prijs met 31 punten Mevr. Nel v. Dorst: de wisselbeker en gouden medaille; 2e prijs met 28 punten Mevr. Lenie Verbruggen zilveren medaille; 3e prijs met 27 punten Mevr. Corrie Maas bronzen medaille. Ook werd de score voor iedereen van deze dag bekend gemaakt.

Verder werd door de voorzitter iedereen bedankt voor hun inzet het hele jaar door en kijken we terug op een zeer gezellige en geslaagde dag, volgens de leden voor herhaling vatbaar.

Oproep nieuwe leden

Hierbij een oproep voor dames en (vooral) heren die wat gezellige en sportieve uren willen doorbrengen met het spel koersbal dat voor iedereen wel te leren is.

We spelen op woensdagmorgen en donderdagmorgen in `t Web Teteringen van 9.30 t/m 12.00 uur met een pauze ertussen voor een kop koffie of thee. Kom eens kijken hoe het spel gespeeld wordt en doe mee!

Secretariaat: Schutsboom 17, 4847 HZ Teteringen, tel.06-53405093 E-mail: rensaben45@hotmail.com Website www.svtteteringen.nl Facebook: KBO Teteringen.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief