Logo internetbode.nl/breda


BredaGym met vijf teams in halve finale

  Sport en Vereniging

BREDA - Na een goed voorseizoen voor alle teams van BredaGym met alle teams op de districtsfinale waren er 3 teams rechtstreeks geplaatst voor de halve finale.

Als eerste rechtstreeks geplaatst mochten op zaterdag 6 mei Romy Geuze en Bente Duurinck hun halve finale C Niveau turnen en draaiden hun oefeningen zoals we van ze gewend zijn. Goede stabiele oefeningen en het NK limiet behaald en zijn als 10e geëindigd. Helaas was dit niet genoeg voor een doorstroming en staan ze reserve voor het NK.

Op zaterdag was het de beurt aan het E senioren team Nadia Kortz, Celine Vogels en Chanellivy Richelieu. Zij stonden reserve en werden op vrijdagmiddag nog opgeroepen om toch mee te doen. Ze draaiden een knappe oefening en werden uiteindelijk 11e.

In de wedstrijd erna de kwamen onze D junioren Simone van der Vliet en Kimya Stekelenburg op de vloer, Zij waren rechtstreeks geplaatst voor de halve finale en mogen ook heel trots zijn op hun oefening. Ze zijn 8e geworden waar helaas maar 6 rechtstreeks doorstromen naar de finale. Ook zij staan reserve voor de finale.

Bij de D senioren werd op vrijdag nog een reserve team Anouk van Bokhoven en Joyce Wijnen opgeroepen. Door omstandigheden hadden die niet echt meer samen getraind maar ze wilden natuurlijk wel de halve finale doen. Ze draaiden een goede oefening met helaas een dure fout.

Als laatste kwam ons D senioren damespaar Janneke Martens en Amber-Fé de Vos in actie. Zij waren ook rechtstreeks geplaatst en maakte op de vloer duidelijk waarom. Ze draaiden een bijna foutloze oefening en werden beloond met een eerste plaats en mogen hierdoor op juni wederom afreizen naar Zwolle voor de finale!

Mocht je interesse hebben in acrobatische gymnastiek kom eens langs bij onze open trainingen vanaf 15 mei. Voor meer informatie kun je contact opnemen met patricia.geuze@bredagym.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883893897-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief