Logo internetbode.nl/breda


TVB jeugd succesvol in eindklassement

  Sport en Vereniging

BREDA - Zondag werd in Rucphen de laatste zwemloop van het zwemloop circuit afgewerkt. Na Vlissingen, Oosterhout, Bergen op Zoom, Breda, Hulst kon men bij de laatste wedstrijd nog puntjes bij elkaar sprokkelen.

Alleen deelnemers die aan vier van de zes wedstrijden hadden deel genomen, deelden dan ook mee in de prijzen pot van de circuituitslag. Dat deden de jonkies van triathlon vereniging Breda.

Syb de Jong uit Teteringen (15 jaar) werd 1e op de afstanden 250 meter zwemmen en 2.5 km lopen. Syb behaalden dan ook de volle winst uit al zijn vier wedstrijden die hij mee deed. Sylvia Slingerland Breda (12 jaar) ging ook knap met de 1e prijs aan de haal op dezelfde afstand als Syb. Sylvia starten dit jaar dan ook voor het eerst op deze afstand in de cat. 12 t/m 15 jaar. Op de afstanden 100 meter zwemmen en 1 km lopen was er succes voor Fenna oorsprong Breda (9 jaar) en Broertje Duuk Oorsprong (8 jaar). Fenna werd 1e in het eindklassement en Duuk mooi 2e. Zo konden ze weer tevreden richting huis met een mooie beker en een envelopje met zakgeld.

Lees ook<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883893897-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief