Logo internetbode.nl/breda


Jan van Wanrooy op herhaling vanuit Peronne

  Sport en Vereniging

BREDA - Jan van Wanrooy kent een erg goed begin van dit postduivenseizoen. Vorige week klokte hij nog de snelste vier duiven van de CC Breda, deze week doet hij dat vanuit het Noord-Franse Peronne nog eens dunnetjes over.

De Bredaas-Poolse Combinatie Godek-Dyk pakt een mooie tweede prijs, Piet de Nijs is goed voor de derde prijs, wederom met zijn van Rien Peemen uit Prinsenbeek overgewende doffer. Toon van Rijckevorsel wint de vierde prijs, maar doet dat met de eerste duif van zijn poulebrief, zodat hij het grootste chocolade paasei en de meeste eieren mee naar huis mag nemen. De pas vorig seizoen met duiven begonnen Johnny Mouwen laat op de zesde plaats zien met zijn duiven op de juiste koers te zitten.

De uitslag, Peronne 15 april, 563 duiven: 1-13. Jan v. Wanrooy, 2-5-20. Combinatie Godek-Dyk, 3-15. Piet de Nijs, 4. Toon v. Rijckevorsel, 6. Johnny Mouwen, 7-11-12-14. Tonny en Toine v. Grinsven, 8. Kees v. Wanrooy, 9-19. Jos Mol, 10-18. Jan v. Oerle, 16. Frank Nulle, 17. Bob Rasenberg.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883893897-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief