Logo internetbode.nl/breda


Teamplay@NAC houdt Walking Football toernooi

  Sport en Vereniging

BREDA - NAC OldStars selecties van TSC, Internos, vv Baronie en WDS'19 spelen wandelvoetbal tegen generatiegenoten van betaald voetbal organisaties uit binnen en buitenland.

Indoor Soccer Breda is woensdag 25 januari decor voor een Walking Football toernooi waaraan OldStars van verschillende betaald voetbalclubs uit binnen- en buitenland deelnemen. OldStars zijn zestigplussers die Walking Football beoefenen, een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden, fysiek contact verboden is en de bal niet boven heuphoogte mag komen. Kortom; een voetbalvariant speciaal voor ouderen! De dag zal niet alleen in het teken staan van de sportieve ontmoetingen, vooral het gezellig samenzijn staat centraal.

NAC OldStars

Onder de vlag van NAC Oldstars wordt Walking Football sinds dit seizoen op verschillende locaties gespeeld in Breda (vv Baronie en WDS'19), Oosterhout (TSC) en Etten-Leur (Internos). Op de sportcomplexen van deze verenigingen betreden zestigplussers elke woensdagochtend weer het veld. De oudste deelnemer heeft de grens van 80 jaar inmiddels bereikt. "Bij NAC OldStars speelt leeftijd geen rol. Iedereen kan deelnemen op zijn eigen niveau en zodoende op een plezierige manier voetballen" aldus één van de deelnemers.

Walking Football toernooi

Op uitnodiging van de 'Parel van het Zuiden' reizen de OldStar-teams van onder andere RKC Waalwijk, NEC Nijmegen, VVV-Venlo en KRC Genk woensdag 25 januari af naar Breda. Benieuwd hoe de zestigplus-selecties van NAC Breda het er vanaf brengen? Of benieuwd hoe Walking Football gespeeld wordt? Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de verrichtingen van de OldStars te aanschouwen. De wedstrijden worden gespeeld tussen 11.00 en 15.00 uur bij Indoor Soccer Breda aan de Terheijdenseweg 500.

Wandelend voetballen in de regio

Het toernooi is de afsluiting van een succesvol NAC OldStars seizoen. Begin maart start een nieuw seizoen van twintig weken bij vv Baronie (Breda), WDS'19 (Breda), vv Internos (Etten-Leur) en TSC (Oosterhout). De trainingen vinden plaats op woensdagochtend. Meer informatie en inschrijven kan via info.teamplay@nac.nl of 076-5314500.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883893897-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief