Foto: Archief

Inval politie in woning aan Godwaltlaan

  112 Meldingen,112 Nieuws

ETTEN-LEUR - De politie heeft donderdagmorgen een inval gedaan bij een woning aan de Godwaltlaan in Etten-Leur.


De inval heeft mogelijk te maken met de vondst van een hennepkwekerij, woensdagnacht, aan het Binnenhof in Etten-Leur.

Woensdagnacht rond 00.30 uur kreeg de politie de melding dat in de woning aan het Binnenhof personen waren gezien die mogelijk in het bezit waren van een vuurwapen. Ter plaatse werd rondom en in het huis geen beweging waargenomen. Toen agenten de woning binnenstapten troffen ze daar in plaats van personen een grote hoeveelheid hennepplanten aan.

Een groot gedeelte van het woonhuis was ingericht als hennepkwekerij. Naar schatting waren verschillende kamers op verschillende verdiepingen gevuld met wel meer dan 330 planten van meer dan een meter hoogte. Naast de vele hennepplanten werden er ook diverse goederen als potgrond en apparatuur in overige kamers gevonden.

De woning is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Tijdens die ontmanteling werd een brandgevaarlijke situatie in de meterkast geconstateerd omdat er was geknoeid met de kabels. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief