Foto: Politieteam Weerijs

Enorme schade bij Etten-Leurse garage na diefstal autovelgen

  112 Meldingen,112 Nieuws

ETTEN-LEUR - Bij een garagebedrijf aan de Vosdonk in Etten-Leur zijn van dertien nieuwe Renaults alle velgen gestolen. De diefstal werd maandagmorgen ontdekt. De politie spreekt van een enorme schade en doet nu verder onderzoek.


Er is geen spoor van de velgen gevonden. Wel hebben de daders de auto's op een aantal stenen gezet zodat de wielen beter losgedraaid konden worden, aldus de politie. Aangezien er niet genoeg stenen waren, hebben de dieven de auto's op hun remschijven gezet.

Professioneel
De dieven zijn volgens de politie professioneel te werk gegaan en dat wijst volgens hen ook op bewijs dat de groep vaker toeslaat. In verdachte situaties roept de politie op om dit te melden via bel dan met de politie: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook is het mogelijk een tipformulier via de politiewebsite in te vullen. 

Guus Arnouts


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief