Afbeelding

Hardloopster gewond na aanrijding met auto in Etten-Leur; bestuurder gaat er vandoor

Door: Peter Houtepen 112 Meldingen,112 Nieuws

ETTEN-LEUR - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die donderdagochtend vermoedelijk heeft plaatsgevonden in de omgeving van de Vlaamse Gaai/Nachtegaal in Etten-Leur.

Omstreeks 11.00 uur werd een hardloopster aangereden door een personenauto. De bestuurder van die wagen is doorgereden zonder zich te bekommeren om het slachtoffer. De hardloopster heeft aan de aanrijding aanzienlijk gezichts- en nekletsel overgehouden en is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Ze slaagde er na de aanrijding nog wel in om op eigen kracht naar een tuincentrum aan de Lage Vaartkant te gaan, alwaar de hulpdiensten werden gewaarschuwd. Het enige wat het slachtoffer de politie heeft kunnen vertellen over de personenauto was dat dit een donkerkleurig voertuig betrof. De auto is na de aanrijding in onbekende richting vertrokken. Het is ook niet bekend wat het merk en type van het voertuig is. Ook is het nog onduidelijk wat de exacte locatie van het ongeval is geweest, omdat de vrouw nog niet goed aanspreekbaar was. De locatie moet volgens de beperkte informatie van het slachtoffer in de omgeving van de Vlaamse Gaai/Nachtegaal zijn geweest.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief