Er werd niet gewacht of de vrouw aangifte doet. De man is ingesloten.
Er werd niet gewacht of de vrouw aangifte doet. De man is ingesloten. Foto: Archief de Bode

31-jarige man mishandelt vrouw in woning Grauwe Polder

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

ETTEN-LEUR - Een 31-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag 9 december rond 01.45 uur in een woning in de wijk Grauwe Polder aangehouden voor huiselijk geweld. Hij zou een 33-jarige medebewoonster fors mishandeld hebben. 

De politie kreeg een melding dat in een woning fors kabaal werd gemaakt. Er zou met stoelen gegooid worden. Ter plaatse troffen ze diverse Poolse mensen in de woning aan. Een van hen, een 33-jarige vrouw, had een forse hoofdwond en zat onder het bloed. Ze werd met de ambulance voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. 

De agenten hoorden van andere aanwezigen, die engels spraken, dat zij was mishandeld door een medebewoner die boven in zijn kamer zat. Hij zou het slachtoffer van de trap geduwd hebben. Eerder zou hij haar met haar hoofd tegen een deurkozijn hebben gedrukt. 

Vanwege de ernst van de mishandeling werd besloten door agenten om niet af te wachten of het slachtoffer aangifte doet, maar om de verdachte ambtshalve aan te houden. Hij is ingesloten in het cellencomplex. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief