De politie heeft een onderzoek ingesteld.
De politie heeft een onderzoek ingesteld. (Foto: TOM VAN DER PUT)

Twee voetgangers geschept door auto op Markt: zwaargewond naar ziekenhuis gebracht

  112 Meldingen,112 Nieuws

ETTEN-LEUR - Twee voetgangers zijn zondagavond rond 19.10 uur op de kruising van de Markt met de Spoorlaan in Etten-Leur geschept. Zij zijn hierbij zwaargewond geraakt. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. 


De voetgangers liepen over de Markt en staken de Spoorlaan over. De automobilist wilde de Spoorlaan oprijden, maar zag door onbekende reden de voetgangers over het hoofd. Daardoor werd het tweetal geschept. 

Twee ambulances en diverse politieauto's kwamen met spoed ter plekke. Beide slachtoffers zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto raakte niet gewond bij het ongeval. 

Agenten van Team Verkeer van de politie hebben ter plekke een onderzoek ingesteld naar het ongeval. Het één en ander is in kaart gebracht en op foto's vastgelegd. Daarna is een berger ter plaatse gekomen om de auto af te slepen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES