Auto vliegt in brand op A58 bij Etten-Leur
Foto: Tom van der Put/SQ Vision

Auto vliegt in brand op A58 bij Etten-Leur

  112 Meldingen,112 Nieuws

ETTEN-LEUR - Op de A58 bij de afrit Vosdonk in Etten-Leur is donderdagochtend kort voor 09.00 uur een auto in brand gevlogen. 


In een steeds optrekkende en afremmende file botste een auto tegen een voorligger. Een automobilist die het zag gebeuren vertelde dat de auto na de botsing direct in brand vloog. Die automobilist ondernam direct actie, en haalde de bestuurster, die in paniek was, uit haar brandende voertuig.

Omdat het op dat moment druk was op de snelweg, en de afrit bij industrieterrein Vosdonk vol stond, sloten automobilisten aan op de vluchtstrook. Omdat de weg door het ongeval totaal afgesloten was, blokkeerden die automobilisten de vluchtstrook waardoor de hulpdiensten moeite hadden om bij het ongeval te komen. Er is een persoon overgebracht zijn naar het ziekenhuis. Details over zijn of haar verwondingen zijn niet bekend, maar het zou niet gaan om ernstig letsel.

De snelweg werd afgesloten in de richting van Bergen op Zoom.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Bezorger Altena Nieuws

Almkerk, Hank, Nieuwendijk

CE Chauffeur

Roosendaal

Bedrijfsleider

Waalwijk

Magazijnmedewerker

Giessen

Junior productieplanner

Roosendaal