In de auto zaten vermoedelijk drie inzittenden.
In de auto zaten vermoedelijk drie inzittenden. (Foto: creativecommons)

Groot aantal dure kledingstukken gestolen bij ramkraak Bisschopmolenstraat

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - De politie is op zoek naar getuigen van een ramkraak aan de Bisschopmolenstraat. Een auto is daar maandagnacht tegen de ingang van een kledingwinkel geramd. Er zijn verschillende dure kledingstukken gestolen. 


Agenten ontvingen vannacht een melding van een ramkraak in een kledingwinkel aan de Bisschopmolenstraat. Ter plekke zagen zij dat de inbrekers met grof het pand waren binnengekomen. Uit onderzoek is gebleken dat de auto, met daarin vermoedelijk drie inzittenden, rond 01.30 uur door de deuren van het pand is gereden. 

Een groot aantal dure kledingstukken zijn als buit meegenomen. De daders zijn in de richting van de Rode Poort weggereden. In de directe omgeving is nog gezocht naar de daders, maar tevergeefs. Er werd niemand aangetroffen. Daarom roept de politie getuigen of mensen die er meer vanaf weten zich op te melden. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES