Afbeelding
Foto: Google Maps

Automobiliste rijdt door na aanrijden meisje

Door: Monique Jansen OUD 112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Een automobiliste is maandagochtend doorgereden, nadat ze in Etten-Leur een meisje had aangereden. Dat gebeurde rond 08.20 uur op de rotonde nabij de Couperuslaan. 

De moeder van het slachtoffer roept de vrouw op om zich alsnog te melden. Het meisje liep vanuit de Vlaamse Schuur de rotonde op richting scholengemeenschap KSE. De automobiliste kwam aangereden vanuit de richting Rijsbergen. De vrouw leek in eerste instantie te stoppen, maar trok toen toch op. Op dat moment liep het meisje voorbij en werd ze aangereden. Ze kwam hierbij ten val.

In eerste instantie stopte de bestuurster, maar reed toen door. De moeder vermoedt dat de vrouw mogelijk doorreed omdat haar dochter richting de stoep kroop: "Dit deed ze echter niet omdat ze dit veiliger vond, maar omdat het niet goed met haar ging." Op dit moment heeft het slachtoffer nog veel last van spierpijn. 

Lichtblauwe auto

De doorgereden vrouw verplaatste zich in een lichtblauwe kleine auto. De dame heeft kort zwart haar en droeg een wit/zwarte sjaal. Zij wordt verzocht om contact op te nemen met de moeder van het slachtoffer via Facebook. Ze kan zich ook melden bij de KSE of de politie. Ook getuigen wordt gevraagd van zich te laten horen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief