De auto raakte zwaar beschadigd.
De auto raakte zwaar beschadigd. (Foto: MaRicMedia)

Man (30) uit Etten-Leur overleden bij eenzijdig ongeval op Liesbosweg

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Vrijdagavond laat is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Liesbosweg in Etten-Leur. De bestuurder van het voertuig, een 30-jarige man uit Etten-Leur, is ter plekke overleden aan zijn verwondingen. 


Rond 23.30 uur kwamen er meerdere meldingen binnen dat er een auto tegen een boom was gereden op de Liesbosweg. De ambulance, politie en brandweer gingen met spoed ter plekke.

Daar hebben de brandweer en het ambulancepersoneel alles gedaan om de bestuurder, die bekneld zat, te redden. Dat mocht helaas niet baten, de 30-jarige man uit Etten-Leur is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De familie is door agenten op de hoogte gebracht van het trieste nieuws. 

De weg werd geruime tijd afgezet voor het politieonderzoek. De bestuurder is door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Daardoor is hij van de weg geraakt en tegen een boom te stilstand gekomen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES