De man is op beveiligingsbeelden te zien.
De man is op beveiligingsbeelden te zien. Foto: Facebook La Senza Hairworks

Etten-Leurse kapster voorkomt dat telefoon gestolen wordt bij La Senza Hairworks

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Een kapster heeft gisteren weten te voorkomen dat haar telefoon gestolen werd uit La Senza Hairworks. Door middel van een wisseltruc probeerde een gebrekkig Nederlands sprekende man deze te stelen. Dat meldt de kapperszaak op Facebook

Een man kwam de winkel binnen onder het mom dat hij vijf euro wilde wisselen. Hij probeerde in gebrekkig Nederlands de kapster af te leiden. Hij legde een krant over haar telefoon heen, waarna hij hem in zijn zak stak. Priscilla was alert en had de dief door. Hierdoor legde hij snel de telefoon terug. 

Vervolgens ging de man er snel vandoor. De kapster wist uiteindelijk ook nog zijn geld uit zijn handen te trekken. "Het ging ook allemaal zó snel en omdat wij alle stoelen vol hadden en er rumoer was hadden wij als collega's niets door. Credits voor onze Badass die hem het liefste een flink pak slaag had gegeven!", aldus het facebookbericht. Met het bericht hopen zij andere winkeliers te waarschuwen. "Dus let op! Dit doen ze ook met je fooienpot/producten etc!"

 



 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief