drugs-shutterstock
drugs-shutterstock (Foto: )

Jongeman uit Etten-Leur opgepakt voor internationale drugssmokkel

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Bij een groot onderzoek naar internationale drugssmokkel is dinsdag een 30-jarige inwoner uit Etten-Leur opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een bende die enorme hoeveelheden coke vanuit Zuid-Amerika naar België smokkelde. 


Dat meldt BN De Stem. De Belgische politie werkte voor deze aanhouding samen met de Nederlandse collega's. De Belgische onderzoeksrechter stuurde meerdere onderzoeksbevelen uit. In België vonden huiszoekingen plaats op verschillende plekken, waarbij twee miljoen euro, veertig auto's, sieraden en diamanten in beslag zijn genomen. 

In Nederland werden naast de Etten-Leurenaar ook een 31-jarige man uit Ouwerkerk aan den IJssel en een 62-jarige man uit Rotterdam gearresteerd. De drie mannen zitten voorlopig in de gevangenis in afwachting van uitlevering aan België. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES