Foto: Guido van der Kroef

Verkeersruzie aan Vossendaal loopt uit de hand: Vrouw (63) steekt man

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Een 24-jarige man uit Roosendaal is gisteravond gewond geraakt bij een verkeersconflict op de Vossendaal in Etten-Leur. Een 63-jarige vrouw en een 37-jarige man uit Etten-Leur zijn aangehouden.


Rond 21.30 uur ontstond er op de parkeerplaats aan de Vossendaal een ruzie tussen de 24-jarige Roosendaler en de verdachten. De ruzie ging over de schadeafhandeling na een aanrijding. De vrouw zou daarbij het slachtoffer gestoken hebben. Omdat de precieze toedracht nog onduidelijk is, zijn de vrouw en de man aangehouden. Zij zijn overgebracht naar een politiecel voor verder onderzoek. 

Nadat het slachtoffer behandeld was aan zijn steekwond, heeft hij op het politiebureau aangifte gedaan van poging tot doodslag. Agenten hadden toen zij onderzoek deden naar het steekincident henneplucht geroken vanuit de auto van het slachtoffer. In de auto troffen zij soft- en harddrugs aan. 

De 24-jarige Roosendaler en zijn twee inzittenden, een 26-jarige man en een 20-jarige vrouw, zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De politie doet in beide zaken verder onderzoek. 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES