Politieteam Weerijs biedt excuses aan voor foto van politieman met gevonden dode slang
Foto: Politie

Politieteam Weerijs biedt excuses aan voor foto van politieman met gevonden dode slang

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Politieteam Weerijs biedt haar excuses aan voor het gebruiken van een foto van de gevonden dode slang en de politieman die erbij stond. “Deze foto was inderdaad onhandig gekozen en verdiende meer uitleg”, schrijft het team op haar Facebookpagina. 


Het plaatsen van de foto was volgens de politie zeker niet verkeerd bedoeld. “Mede vanwege de foto en de aard van de melding kwam er een uitnodiging van Maikel Visser om eens met een levend exemplaar kennis te maken en wat meer te leren over dit soort slangen. Je weet immers maar nooit wanneer je weer met een slang of ander reptiel te maken krijgt.” De politie krijgt vaker meldingen binnen van dit soort ontsnapte dieren. “Na zijn dienst is collega Stefan dan ook bij Maikel langs gegaan om met zijn slangen kennis te maken en wat meer inhoudelijke informatie te krijgen. Het was een zeer leerzame ontmoeting en een mooie ervaring. Natuurlijk ging hij met de slang op de foto en laat middels een duimpje zien dat het een geslaagde ontmoeting was met de dieren en de eigenaar.”

Afgelopen week kregen we op de foto met de gevonden dode slang en de politieman die erbij stond wat boze reacties. Deze...

Geplaatst door Politieteam Weerijs op Vrijdag 23 oktober 2020

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief