Politie beëindigt coronafeestje bij bedrijfsruimte in Etten-Leur
Foto: politie-politieauto-112

Politie beëindigt coronafeestje bij bedrijfsruimte in Etten-Leur

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een coronafeestje beëindigd in Etten-Leur. Alle aanwezigen hebben een proces-verbaal gekregen omdat zij zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Dat meldt Wijkagenten Etten-Leur op Instagram. 


Naar aanleiding van een melding over een feestje ging de politie afgelopen nacht ter plaatse. In een bedrijfsruimte werd een zelfgemaakte bar met daarin zes personen aangetroffen. Vervolgens werden in een ander deel van de loods ook nog twee personen gevonden die zich hadden verstopt. 

Alle aanwezigen hielden zich niet aan de huidige COVID-19 maatregelen. Er waren teveel mensen aanwezig en de 1,5 meter afstand werd niet in acht genomen. Daarom heeft de politie het feest beëindigd en aan alle feestvierders een proces-verbaal uitgeschreven. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief