Foto: Politie.nl

Politie houdt verdachte onder invloed van drugs aan in gestolen auto na achtervolging

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - De politie heeft afgelopen nacht na een achtervolging in Etten-Leur een verdachte aangehouden in een gestolen voertuig. Hij was onder invloed van drugs en bleek een alarmpistool in de auto te hebben. Hij zit nog vast. 


Agenten zagen de man over de Concordialaan rijden. Uit controle bleek dat de auto waarin hij reed als verduisterd gesignaleerd stond. Bij het zien van de politie ging de 30-jarige man, een bekende van de politie, er vandoor. Na een korte achtervolging, waarbij de bestuurder met hoge snelheid over onder andere het Binnenhof, de Deken Koopmanslaan en de Arteziëlaan reed. Op de Baai verloor hij vermoedelijk de macht over het stuur, vloog uit de bocht en kwam tegen een boom tot stilstand. De man bleek onder invloed van drugs te zijn. Hij is overgebracht naar een politiebureau waar hij heeft meegewerkt aan een bloedtest. 

Bij zijn fouilleren bleek de man in het bezit te zijn van enkele patronen. De agenten troffen later in het voertuig ook nog een niet van echt te onderscheiden alarmpistool aan met enkele patronen. Dit alarmpistool is in beslag genomen. De verdachte is aangehouden voor rijden onder invloed, rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, heling (van de auto) en voor de wet Wapens en Munitie. De verdachte zit nog vast. 


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief