Kerstinloop op zondag in Etten-Leur-zuid

Door: Janny Mathijssen algemeen

ETTEN-LEUR - Zondag 17 december is er voor voor alle deelnemers aan de zondagmiddaginlopen van Etten-Leur-zuid weer een bijeenkomst in Kerstsfeer.

Vanaf 13.30 tot 16.00 uur zijn alle cliënten van Ouderencontact van Banakkers, Kloostergaard en leden van de Zonnebloem in wijkgebouw ut Praotuis aan de Achter de Molen welkom voor een gezellige Inloop in kerstsfeer met ontmoeting, een drankje, wat hapjes en kerstmuziek.
De werkgroep Ouderencontact organiseert maandelijks inloop-bijeenkomsten voor oudere mensen uit zuid die dat op prijs stellen Met kerst pakt de werkgroep nog eens extra uit met een kleine kerstlunch. Ook hebben de werkgroepleden kerststukjes gemaakt die de tafels sieren tijdens de kerstlunch. Natuurlijk is er sfeervolle kerstmuziek en een kleine verrassing op het eind. Alle mensen zijn persoonlijk schriftelijk uitgenodigd en hebben zich kunnen opgeven. Voor wie dat op prijs stelden is er zelfs vervoer georganiseerd. De wijk, de kerk, de Gemeente en ook de bezoekers zelf hebben met een bijdrage dit alles mogelijk gemaakt.


Zondagmiddaginloop
In zuid is er iedere zondagmiddag een Inloop, waarvan Banakkers en Kloostergaard vanaf januari respectievelijk op elke 3e en 2e zondagmiddag openstaan voor het inloopgebeuren. Iedereen die behoefte heeft aan een gesprekje en gezellige ontmoeting is dan welkom. Er is voldoende parkeerruimte en na afloop is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding samen gezellig iets te eten. Entree en de eerste kop koffie is altijd gratis. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief