Afbeelding
Foto: Fred van Toledo

Winteractiviteiten vv Internos

Door: Janny Mathijssen algemeen

ETTEN-LEUR - Zaterdag 30 december begon weer het jaarlijkse koppeldart toernooi in de kantine van Internos. Er waren dit keer een record aantal koppels ingeschreven en wel 44.

Verdeeld over 10 poules werd aan het begin van de middag begonnen met de poule wedstrijden. Serieus en met veel gelach vlogen de pijlen door de lucht. Uiteindelijk waren de poule standen bekend en werden alle deelnemers ingedeeld in de knock out fase die bestond uiteen verliezerskant en een winnaarskant. Tegen 21 uur waren de finalisten bekend . Marcel en Jasper moesten het opnemen tegen Delano en Maurice. Deze laatsten hadden de winnaars van vorig jaar uitgeschakeld en waren daarom licht favoriet. Ze gingen ook ged van start en kwamen op een 1-0 vorsprong. Maar daarna waren het Marcel en Jasper die terugkwamen. Zij kwamen op een 2-1 voorsprong maar Maurice en Delano wisten telkens weer gelijk te maken. Via 2-2, 3-2, 3-3, 4-3 en 4-4 werd uiteindelijk aan de beslissende set beginnen. In de beslisende leg had Delane 3 kansen om te beslissen maar dat lukte niet. Het was toen Jasper die zijn kans greep en m et een fraaie dubbel 10 de overwinning naar zich toe haalde.

Oliebollentoernooi O13 en O15|
Woensdag 3 januari was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende oliebollentoernooi. Dit keer georganiseerd voor JO-13 en JO-15. Voor het eerst werd het toernooi gehouden in de mooie accommodatie van HV Internos aan het Trivium te Etten-Leur, waar we als VV Internos gastvrij zijn ontvangen en gebruik mochten maken van alle aanwezige faciliteiten zoals o.a. de zaal, kantine en kleedruimtes. De aanwezige supporters en spelers werden ook dit jaar weer traditie getrouw getrakteerd op overheerlijke oliebollen. Nadat alle aanwezige spelers zich hadden verzameld in de zaal kon de pouleverdeling beginnen. Onder leiding van Simon Dudok werden de voetballers verdeeld in 10 teams verdeeld over 2 poules te weten Ajax, AZ, Twente, Heerveen, Sparta, PSV, Vitesse, Feyenoord, FC Groningen en FC Utrecht. Stipt om 10.00 uur ging het toernooi van start. In wedstrijdjes van 8 minuten, geleid door Luuk Staps, Jimmy Kars, Bart Boeren, Mathijs Lazeroms en Devin Tholel (spelers van de zondagselectie teams van Internos), werd er flink gestreden om de nummer 1 positie. In een zinderende finale werd het toernooi uiteindelijk gewonnen door team Heerveen bestaande uit: Delano, Jonie, Lars, Ruth, en Chris. Als winnaars mochten zij elk, uit handen van Simon Dudok, een vrijkaartje ontvangen voor de wedstrijd NAC-AZ op zaterdag 17 februari a.s. Tevens mochten zij als winnend team nog een laatste wedstrijd spelen samen met de aanwezige selectie spelers. Nadat rond half 3 het laatste fluitsignaal klonk, konden alle spelers moe maar voldaan weer huiswaarts keren en terugkijken op een super gezellig en goed georganiseerd oliebollentoernooi. Op naar een mooi sportief 2018!!!

Nieuwjaarsreceptie
Niet vergeten 7 januari nieuwjaarsreceptie!
Op zondag 7 januari luidt vv Internos het nieuwe jaar in met verschillende activiteiten. Om 10.00 uur begint het nieuwjaarsrikken. Om 12.00 uur is de nieuwjaarswedstrijd en om 15.00 uur begint de nieuwjaarsreceptie. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief