Afbeelding
Foto: Niek van den Broek

Men's House naar andere locatie

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Na bijna vijf jaar met plezier hun mannenmodezaak aan de Anna van Berchemlaan geleid te hebben, verhuizen Roland en Brigitte Huijben met Men's House op 2 maart naar een nieuwe locatie, nog meer in het centrum van Etten-Leur. Men's House verhuist naar Markthof 11.

DOOR FRANS VAN DER BOM

Er zijn diverse redenen voor Roland en Brigitte Huijben om te gaan verhuizen. "Aan de Anna van Berchemlaan zijn we na bijna vijf jaar letterlijk en figuurlijk uit ons jasje gegroeid. In de nieuwe winkel kunnen we onze klanten meer bieden en zitten we dichter bij het winkelcentrum. We spelen daarmee ook meer in op de behoeften van onze klanten, die vaak meer in het winkelcentrum willen gaan shoppen. Een ander bijkomend voordeel is, dat klanten die wat moeilijker ter been zijn pal voor de deur afgezet kunnen worden."

Identiteit

"In onze nieuwe winkel willen we zeker onze eigen unieke identiteit behouden: we willen mannen van top tot teen kunnen kleden (one-stop shopping). Het enige wat we daarbij niet hebben zijn schoenen. We zijn ook nog steeds niet een 'snelle' winkel: we blijven gastvrij, voor iedere klant hebben we tijd genoeg en de koffie staat altijd klaar. Ons uitgangspunt is dat we service- en persoonlijk gericht zijn. Uiteraard gaat ons karakteristieke, huiselijke chesterfield bankje en het Perzisch tapijt mee naar de nieuwe winkel. Onze service hopen we te houden en waar mogelijk nog beter te maken."

Doelgroep

Men's House streeft er naar een echte vader-zoon winkel te zijn. "In onze collectie zijn we wat volwassener geworden. De doelgroep zijn de mannen vanaf veertig jaar en verder, die zich jong voelen en zich durven kleden als dertig- tot veertigjarigen. Maar ook voor jongeren hebben we een uitgebreide collectie. Zowel casual als business kleding is verkrijgbaar, van ondershirts, accessoires, shirts, broeken, jeans, colberts en pakken (in minimaal vijf verschillende maten). Men's House Mannenmode gaat er vanuit dat iedere man een eigen, ander figuur heeft. Daarom leveren zij ook alle soorten pasvormen in elk genre. Met de leveranciers zijn afspraken gemaakt dat binnen 24 uur een andere maat geleverd kan worden; ook het leveren van één of zelfs twee broeken in een andere maat dan het colbert is mogelijk.

Collectie

Alle merken die bij Men's House Mannenmode verkrijgbaar zijn Europees en van topkwaliteit. Milieu- en duurzaamheidsaspecten spelen bij de inkoop een grote rol. Om een paar merken uit de brede collectie te noemen; Voor de zoon en/of de jonge vader sportieve kleding van de merken Cast Iron, Napapijri en Vanguard. Deze merken zijn vooral voor de vrije tijd en het zijn hoofdzakelijk truien, jeans en vesten. Voor de wat oudere vader hebben zijn er de mooie merken Baileys'&'Giodano en Men's. Voor kostuums en colberts zijn er de gerenommeerde merken Roy Robson en voor overhemden wordt Olymp gehanteeerd. "Een primeur is, dat we in de nieuwe winkel twee nieuwe merken gaan verkopen, te weten Gant en Tommy Hilfiger."

Openingstijden: dinsdag, woensdag en donderdag 10.00-17.00 uur, vrijdag 10.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur en op koopzondagen van 12.00-17.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief