Afbeelding

Opgefokte man aangehouden met messen in auto

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

ETTEN-LEUR - De politie heeft zondagavond na melding van een conflict tussen meerdere personen een 42 jarige man uit Fijnaart aangehouden in Etten-Leur Noord. Nadat zijn auto tot stoppen gedwongen was, werden hier verschillende messen in aangetroffen.

Volgens de wijkagenten zijn er al de hele week spanningen in de wijk Baai. Zij gingen daarom met meerdere eenheden ter plaatse na de melding. De bestuurder van de auto wilde niet stoppen, maar werd daartoe gedwongen door de politie. Hij leek erg opgefokt te zijn.


In zijn auto werden twee messen en een houten balk gevonden. De automobilist werd vanwege gevaarlijk verkeersgedrag en de wapenwetgeving aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Zijn verlopen rijbewijs is ingevorderd. Daar hij dat niet bij zich had is zijn auto met verlopen APK-keuring in bewaring genomen. Bovendien bleek dat er voor hem nog een vonnis open stond van 13 dagen zitten of 509 euro betalen

 

Melding van een conflict tussen meerdere personen. Heel de week zijn er al spanningen daar dus met meerdere eenheden ter plaatse. Troffen we een voertuig wat niet voor ons wilde stoppen. Nadat de bestuurder tot stoppen gedwongen was, leek hij erg opgefokt. In zijn auto de getoonde voorwerpen aangetroffen. Op grond van de wet wapens en munitie aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Je zou denken dat het huis tuin en keuken messen zijn die iedereen mag hebben. Dat klopt, maar als de feiten en omstandigheden doen vermoeden dat ze voor andere doeleinden gebruikt gaan worden is dit een overtreding van deze wet! ^Jr #wwm #wijkagent #conflict #instapolitie #aanhouding #1eboefgevangen ??

Een bericht gedeeld door Wijkagenten_Etten_Leur (@wijkagenten_etten_leur) op



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief