Theatr'EL speelt Medisch Centrum Oost
Theatr'EL speelt Medisch Centrum Oost Foto: Jos van den Berg

Theatr'EL op podium Fletcher hotel

Door: Janny Mathijssen algemeen

ETTEN-LEUR - Theatr’EL, het koor uit Etten-Leur met een vleugje theater, staat op 24 juni op het podium van het Fletcher hotel op het Trivium. Theatr’EL zingt liedjes uit de laatste show, Medisch centrum Oost. Maar Theatr’EL zit niet stil, dus er komt ook nieuw repertoire voorbij.

Theatr’EL bijt met dit optreden de spits af voor een unieke samenwerking van het Fletcher hotel met Etten-Leurse verenigingen. Fletcher biedt het podium aan voor alle vormen van kleinkunst, zolang het maar uit Etten-Leur komt! Een unieke kans om te laten zien waar Etten-Leur groot in is!
Nieuwsgierig? U bent van harte welkom op 24 juni om 16.00 uur. Theatr’EL is er klaar voor, u ook?

Pianovingers
Heb jij pianovingers en gebruik je die regelmatig om piano te spelen? Vind je het leuk om met andere mensen samen te spelen en samen te werken aan spetterende shows en optredens? Theatr'EL is op zoek naar een pianist. We repeteren op donderdagavonden van 20.00 tot 22.15 uur in het Turfschip in Etten-Leur. Ons vaste combo bestaat uit een gitarist, basgitarist, drummer en hopelijk snel weer een pianist.
Heb je veel ervaring of niet veel ervaring met samenspel? Wij ontvangen je met open armen! Interesse of (een beetje) nieuwsgierig? Kom naar een van onze repetities. Kijken kan geen kwaad!
Mail voor meer informatie en aanmelding naar voorzitter@theatrel.nl. Meer informatie over het koor vind je op www.theatrel.nl 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief