Burgemeester in gesprek met Stichting ASE.
Burgemeester in gesprek met Stichting ASE. Foto: Jac de Bruin

Burgemeester de Vries bezoekt De Linde

Door: Janny Mathijssen algemeen

ETTEN-LEUR - Op vrijdagmorgen 6 juli kwam onze burgemeester op bezoek in ontmoetingscentrum De Linde. Zij werd ontvangen door een deel van het bestuur van De Linde, onder voorzitterschap van H. Dirkx.

Het bezoek begon in de centrale ontvangstruimte/huiskamer van De Linde. Na een kopje koffie en informele ontvangst werd mevrouw De Vries rondgeleid in het centrum. Tijdens de rondleiding werd ook de ontwikkeling van het gebouw getoond. Zij was onder de indruk van het gebouw en de vele mogelijkheden.
Op vrijdagmorgen is de cursus line-dance en toen er even binnengekeken werd, nodigde de cursusleidster de burgemeester om ook deel te nemen aan de les. Zij stapte spontaan in de groep en werd gelijk opgenomen.
Na dit actieve intermezzo volgde er een formeler deel. De bestuursleden stelden zich voor en ieder bestuurslid gaf een korte uitleg van zijn taken. H.Dirkx, de voorzitter van ASE, besprak ook de ontwikkelingen in de toekomst en tipte ook de uitdagingen aan die het bestuur te wachten stonden. Uitdagingen op het gebied van bouwkundige aard, personeelsontwikkeling, de vergrijzing van Etten-Leur, bestrijding van eenzaamheid en de noodzaak tot samenwerking met externe partijen.
Aan het eind van het bezoek had de burgemeester een goed beeld gekregen van de veelzijdigheid van De Linde. Nu en in de toekomst.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief