Afbeelding
Foto: Alwel

Toekomstige bewoners bezoeken nieuwbouwproject aan Juvenaatlaan

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ETTEN-LEUR - Een spannend moment voor de toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject  aan de Juvenaatlaan in Etten-Leur. Dinsdag mochten zij in het eerste woongebouw een kijkje nemen in hun nieuwbouwappartementen en er alvast afmetingen opnemen voor de inrichting.

Aan de Juvenaatlaan in Etten-Leur.bouwt woningcorporatie Alwel drie gebouwen met in totaal 75 appartementen. Het grootste gebouw is nu zo ver, dat de huurders een kijkje konden nemen in 'eigen keuken'. Projectleider bij Alwel, Jakko van Aken: "Door dit kijk- en meetmoment te organiseren, krijgen de bewoners een goed beeld voor de inrichting van hun appartement en weten ze wat ze nodig hebben voor het stofferen ervan. De oplevering van dit woonblok staat kort na de vakantieperiode gepland. De twee andere woongebouwen volgen een aantal weken later. Als de exacte datum bekend is, informeren we uiteraard eerst de toekomstige bewoners hierover."

Planning

De bouw van dit project is goed en volgens planning verlopen. Aannemer Hazenberg en Alwel zijn dan ook tevreden over het resultaat. Projectleider Van Aken vertelt: "Twee jaar geleden presenteerde Hazenberg de impressies tijdens de prijsvraag. Nu is het klaar en komt het project overeen met onze verwachtingen: op deze plek staan drie mooie gebouwen, midden in het groen. Kenmerkend is de strakke, moderne baksteenarchitectuur met een warme uitstraling. We kijken met trots naar het prachtige resultaat en hopen dat alle huurders hier met veel plezier gaan wonen."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief