juul-bouman
juul-bouman

Etten-Leurse muzikant bekogeld met eieren in centrum

Door: Amber Kuijs algemeen

ETTEN-LEUR - Accordeonspeler Juul Bouman is zaterdagochtend bekogeld met eieren terwijl hij aan het spelen was in het centrum van Etten-Leur.

Bouman bevond zich ten tijde van het incident op zijn stekkie in de buurt van de Action. Naar verluidt zouden de eieren gegooid zijn vanuit een hier tegenover gelegen appartement. Juul Bouman stopt naar aanleiding van dit incident voorlopig met het spelen in het centrum van Etten-Leur. Dat heeft hij zelf aan de Internetbode laten weten. 

KiKa

Bouman haalt met het accordeon spelen geld op voor KiKa. Inmiddels heeft hij hier al 6.694 euro mee opgehaald. Het is niet de eerste keer dat hij stopt. Begin april stopte hij op de Markt met spelen naar aanleiding van een klacht. Deze ging destijds om te hard geluid en te vaak hetzelfde liedje. Het is niet duidelijk of het om dezelfde persoon gaat die hem zaterdag met eieren bekogelde. 

Radio 2

Diverse media doken in april op het verhaal van de 74-jarige voormalige melkboer. Zo maakte Omroep Brabant radio- en televisieopnamen en was Bouman met zijn vrouw en accordeon te gast in het NPO Radio 2 programma De Staat van Stasse, waar hij een stukje van Spanish Eyes op zijn 'trekzak' speelde. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief