Motoren uit de 250 - 350 cc klasse
Motoren uit de 250 - 350 cc klasse

Ronkende motoren op Vosdonk tijdens VGBM Classic Grand Prix

ETTEN-LEUR – Afgelopen weekend was industrieterrein Vosdonk even van de motorliefhebbers. Zij konden hun hart ophalen toen de oldtimers langs denderden in de Endurance race demo op zaterdagmiddag en -avond en de demo's op zondag in de verschillende klassen, waaronder die van de Agusta club.


In het rennerskwartier werd gesleuteld en een laatste hand gelegd aan motoren die later vlekkeloos rondes moesten rijden over de Parallelweg via de Industriedwarsweg en de Oude Kerkstraat. Het lukte niet iedere coureur om de finish te halen, een enkeling moest onderweg afhaken. Het weer speelde mee en het sfeertje was gezellig. Toeschouwers hoefden zich niet te vervelen want de rondes sloten mooi op elkaar aan. Voor een droogje konden ze onder andere terecht bij een originele oude veldkeuken uit de DDR waar broodjes rookworst met zuurkool te koop waren. Het deelnemersveld was volgens organisator Corné van Ginneken groter dan vorig jaar met naast de Nederlandse renners gasten uit Engeland, Duitsland, België en Frankrijk.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief