Ton van der Veeken geeft Smaakmaker Stephanie fietsles. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Ton van der Veeken geeft Smaakmaker Stephanie fietsles. FOTO STELLA MARIJNISSEN

Smaakmakers krijgen elektrische bakfiets

ETTEN-LEUR - De Smaakmakers van stichting Amarant zagen vrijdag hun wens in vervulling gaan. Op het oefenterrein van Blom Slipcontrol mocht Stephanie als eerste een rondje fietsen op de elektrische bakfiets die hen ter beschikking werd gesteld door de Rotaryclub Etten-Leur. Fietsspecialist en Rotarylid Ton van der Veeken gaf fietsles.


Het oorspronkelijke idee om bij de Rotary Club Etten-Leur aan te kloppen voor financiële ondersteuning kwam van Lauran Mol, lid van Stichting Etten-Leur Promotion (STEP). De Moeierboomkoekjes die door de bakkers van de Smaakmakers gemaakt worden moeten naar de klanten in Etten-Leur en omgeving gebracht worden, samen met de taarten, belegde broodjes, soep en catering hapjes. Mariska Peeters, bedrijfsleider van de bakkerij aan de Lambertusstraat, zag wel brood in een elektrische bakfiets. En die kwam er dus, compleet met koelbox.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief