Vlogger Milan Knol is één van der allereerste Nederlandse YouTubers.
Vlogger Milan Knol is één van der allereerste Nederlandse YouTubers. Foto: Persfoto

Kids Heroes centraal in Winkelhart Etten-Leur

Door: Monique Jansen OUD Algemeen,Nieuws

ETTEN-LEUR - Winkelhart Etten-Leur staat zaterdag 30 maart in het teken van de 'Kids Heroes.' Kinderen kunnen dan kennismaken met hun favoriete helden van televisie, uit de film of van YouTube. De organisatie heeft verschillende idolen gestrikt die zaterdag hun opwachting zullen maken.

De Kids Heroes Dag duurt van 11.00 tot 16.30 uur. De jeugd kan zich de hele dag uitleven bij speciale Lego Dimensions Games & Bouwtafels in het winkelcentrum. Daarnaast is er volop ruimte voor het ontmoeten van hun helden tijdens speciale Meet & Greets.

Tekenfilmhelden

Voor de jongste kinderen beginnen de Meet & Greets vanaf 11.00 uur in de Hof van den Houte. Tussen 11.00 en 11.45 uur maken hondjes Woezel en Pip hun opwachting. Daarna is het de beurt aan de helden van PJ Masks om 12.15 uur tot 14.00 uur. De 6-jarige kids Connor, Amaya en Greg veranderen 's nachts in superhelden Catboy, Owlette en Gekko en vechten samen tegen de misdaad als PJ Masks. De helden van Spiderman, Batman & Iron Man lossen de PJ Masks af. Zij blijven tot 14.15 uur in de Hof van den Houte. De PJ Masks lopen ook rond in het winkelcentrum van 13.30 tot 14.15 uur. Spiderman, Batman & Iron Man verkennen het Etten-Leurse winkelhart van 14.45 tot 15.15 uur.

Vloggers

Ook twee bekende YouTube-vloggers en social influencers komen naar het winkelhart. Sophie Milzink en Milan Knol (broer van de nog bekendere YouTuber Enzo Knol) verzamelen zich voor een Meet & Greet in het winkelcentrum. De 21-jarige Sophie Milzink is van 13.30 tot 14.30 uur te zien en Milan Knol van 15.30 tot 16.30 uur. Sophie is al geruime tijd bekend met het maken van video's op internet en het plaatsen van foto's op haar Instagram. Ze begon op tienjarige leeftijd met het produceren van filmpjes. Tegenwoordig richt ze zich vooral op komische video's waarin ze haar mening geeft of reageert op bepaalde situaties of tv-programma's.

Allereerste vloggers

Milan Knol verwierf faam als één van de allereerste vloggers op YouTube. Hij heeft inmiddels bijna 1,3 miljoen volgers, een gigantisch aantal. Hij beheerde verschillende kanalen. In 2018 won hij samen met videomakers Jeremy Frieser, xLinkTijger en Gamemeneer de award voor 'Beste Gaming YouTuber' tijdens de VEED Awards. Die kreeg hij voor het kanaal 'DagelijksHaaDee.' Sinds december 2018 beheert Milan ook zijn eigen vlog op YouTube. Verder is ook actief op andere sociale mediaplatforms. Zo heeft hij op Instagram 872.600 volgers.

Lego Dimensions

De Lego Dimension Games & Bouwtafels zijn gebaseerd op de helden uit de LEGO 2 Films. Tijdens de games speel je doorlopend met alle populaire figuren uit deze bioscoophit. Er is alle ruimte voor de kinderen om hun creativiteit de vrije loop te geven aan één van de bouwtafels. De game units en de bouwtafels staan tussen 11.00 en 16.00 uur opgesteld in het winkelcentrum.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief