Een bont gezelschap bindt de wandelschoenen onder voor Nijmegen.
Een bont gezelschap bindt de wandelschoenen onder voor Nijmegen. (Foto: De Losse Feeter)

17 Losse Feeters naar Vierdaagse van Nijmegen

ETTEN-LEUR - Op dinsdag 16 juli begint weer de Nijmeegse Vierdaagse. Een 17-tal leden van De Losse Feeter uit Etten-Leur gaat hieraan deelnemen.


Een bont gezelschap overnacht weer in Nijmegen en omgeving, terwijl anderen liever naar huis gaan om de nacht door te brengen en om aan de drukte te ontsnappen.

Sjef gaat dit jaar voor de twintigste keer, Rika voor de zestiende keer, Koos hoopt de 15 vol te maken en Chislaine de 14. Liza bindt haar veters voor de dertiende keer vast, net als Jan. De andere elf wandelaars gaan voor de voor de tweede, derde, zesde, zevende en achtste keer naar Nijmegen. Tien leden wandelen de 40 kilometer, de overige de 30 kilometer.

Als ze weer uitgerust zijn volgt op maandag 22 juli de traditionele huldiging in De Linde, waar de wandelaars nóg een keer in de bloemetjes gezet worden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES