Ingrid de Smid met Julius Jaspers tijdens de opnamen van het programma.
Ingrid de Smid met Julius Jaspers tijdens de opnamen van het programma.

Kookprogramma op SBS6 met Etten-Leurse Ingrid de Smid dag uitgesteld

ETTEN-LEUR - Niet vandaag, maar op woensdag 21 augustus is Ingrid de Smid van NutriSlim op de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur te zien in het kookprogramma Klinkt Smakelijk op SBS6. "Ik ben daarstraks gebeld door SBS6 dat de uitzending waarin ik zit een dag later wordt uitgezonden", vertelt De Smid. 


Klinkt Smakelijk wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en Julius Jaspers. Ingrid werd eerder dit jaar uitgenodigd om mee te doen aan het programma. "Ik vond het een hele eer en heb uiteraard ja gezegd. In het programma moet je niet alleen koken, maar je gerecht ook 'verkopen' aan de jury. Omdat ikzelf en mijn kinderen veel last hebben van voedingsintoleranties ben ik gevraagd om mee te doen. Ik kreeg een platform aangeboden om te laten zien dat je met voedingsintoleranties nog steeds vrolijk kunt zijn, gezond kunt eten en ook lekkere gerechten kunt maken." De opnamen vonden plaats op 30 mei.

Het programma wordt nu dus op woensdag 21 augustus uitgezonden en wel tussen 18.00 en 19.00 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief