Babice van de Ven en dochter Fien ontvangen de trofee uit handen van Edgar Nelemans.
Babice van de Ven en dochter Fien ontvangen de trofee uit handen van Edgar Nelemans. (Foto: Stella Marijnissen)

Praxis wint BOV trofee

ETTEN-LEUR - De plaatselijke ondernemers waren vrijdagmiddag voltallig aanwezig onder de Moeierboom voorafgaand aan de start van het culinaier evenement Lekker Etten-Leur. Zij wilden wel eens weten aan wie de professionele jury van organisator Junior Chamber International, oftewel JCI, dit jaar de BOV trofee zou toekennen. "En de winnaar is: Praxis."


De beste franchiser ontving de trofee uit handen van winnaar 2018 familiebedrijven Edgar Nelemans. Volgens de jury was de verkiezing van 'ondernemer met de Beste Ondernemers Visie' dit jaar een lastige 'gezien de verschillende branches en de keuze tussen franchisegever en franchisenemer.' De belangrijkste aspecten voor hen om te beoordelen waren de betrokkenheid, de ruimte voor eigen inbreng en het ondernemerschap in het algemeen. Zij concludeerden vervolgens dat Praxis Etten-Leur, onderdeel van BBB, wat staat voor Beste Brabantse Bouwmarkten, als beste uit de bus kwam.

Praxis-directeur Babice van de Ven is er blij mee. "Ik heb sowieso 'lekkers' gehaald vanwege Lekker Etten-Leur, of we nu winnen of verliezen. Bonbons voor al onze personeelsleden. We hebben een fijn team."

Het juryrapport vervolgde verder met: 'Ook een compliment voor Miss Troubleshooter Esther de Vroomen en Brownies&downieS Lauri Dictus. Zij hebben de jury laten zien op een goede en zeker ook bijzondere manier als franchiseondernemer actief te zijn'.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief