Meer dan 300 aanwezigen op de ledenontmoetingsdag Kring KBO. FOTO LEX BLOM
Meer dan 300 aanwezigen op de ledenontmoetingsdag Kring KBO. FOTO LEX BLOM Foto: Lex Blom

Ledenontmoetingsdag Kring KBO Etten-Leur

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Het was een geweldig feest woensdag, leden van de KBO Rucphen, Zundert en Etten en Leur vierden de jaarlijkse ontmoetingsdag in het Turfschip in Leur georganiseerd door het bestuur van KBO Leur in samenwerking met de Kring Etten-Leur. Rond de driehonderd leden uit de regio waren aanwezig en hebben zich kostelijk vermaakt.

Na een hartelijk welkom van de voorzitter van KBO Leur Jan van Iersel werd het woord gegeven aan Wim Hendrikx, regiobestuurder van KBO Brabant, deze sprak de grote zorgen van KBO Brabant over de ontwikkelingen rond de pensioenfondsen uit. Daarna was de beurt aan Kees Konings van het Centrum voor wonen, zijn presentatie was geheel gewijd aan het langer in je eigen huis blijven wonen als je ouder wordt. De muzikale klapper was het optreden van Mister Nightlife die alle handen en voeten los kreeg op zijn muziek. Mistery gast van de dag was Kaat van de Kaai (Marleen Konings) die kwam vertellen over de perikelen op haar zorg boerderij! De mensen hebben echt genoten van haar hilarische verhaal. Ze kreeg na afloop een daverend applaus. De heerlijk hapjes vonden ook gretig aftrek en werden door de leden zeer gewaardeerd samen met een lekker drankje. Ter afsluiting zette Mister Nightlife nog een stevige polonaise in en kwam er een einde aan een geweldige middag.

De voorzitter van KBO Leur bedankte nog alle aanwezigen voor het aanwezig zijn en zette ook nog even de vrijwilligers in hun groene shirtjes in het zonnetje! Zonder de hulp van al die fantastische vrijwilligers was dit feest nooit gelukt. Het is nog niet duidelijk waar de volgende Ledenontmoetingsdag gehouden wordt maar dat horen de leden snel! Voor meer foto's kijk op de website van kbo-leur.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief