Kraampje met Magda en Ria.
Kraampje met Magda en Ria. Foto: Petra de Mönnink

Jan uten Houte op jaarmarkt met boeken over historie Etten-Leur

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Bent u ook zo geïnteresseerd in boeken over de historie van Etten-Leur? Dan moet u zeker even bij de kraam van Heemkundekring Jan uten Houte blijven staan op de jaarmarkt van zondag 29 september van 10.00 tot 17.00 uur. Wij staan dit jaar met een kraam in de buurt van het Raadhuisplein.

Heemkundekring Jan uten Houte brengt jaarlijks een of meerdere boeken uit die te maken hebben met de geschiedenis van ons mooie dorp.

Binnenkort komt “Deel 2 Etten-Leur maakt muziek” uit. Het eerste deel is nog te koop, maar ook oudere boeken zijn nog beschikbaar. Wat denkt u b.v. van “Een aalscholver boven zwermlaken” of “Gedichten en liedjes over en uit Etten-Leur“ en "Missiebroeders en missiezusters uit Etten-Leur”?

Wij hebben nog prachtige boekjes over begraafplaatsen waarvan er nog maar een paar te koop zijn. Dus haast u. want op is op! En bent u nieuwsgierig naar ons nieuwe kwartaalblad Heem-EL? Wij hebben een gratis exemplaar voor u zolang de voorraad strekt. Ook zijn er weer oude ansichten, foto’s en andere objecten te vinden in onze kraam.

Op “hetgeheugenvanettenenleur” kunt u op titel, schrijver of onderwerp zoeken en wie weet hebben we het boek wat u zoekt nog voorradig!

En als u zelf nog boeken over Etten-Leur heeft of van Etten-Leurse schrijvers en doet u daar niets meer mee, breng ze gerust bij ons. Misschien kunnen wij er anderen blij mee maken of ontbreken ze nog in onze boekenkast en maakt u ons heel blij!

Jaarmarkt
U bent van harte welkom op de jaarmarkt, maar ook elke woensdagmiddag op het Paulushofje bij de vrijwilligers van de bibliotheek groep van Jan uten Houte.

Heeft u nog andere zaken waarmee u ons wilt verrassen neem contact op met prcommunicatie@janutenhoute.nl.

Erfgoed voor u, voor mij, voor ons allemaal!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief