Die snoeischaar is toch ècht de beste FOTO STELLA MARIJNISSEN
Die snoeischaar is toch ècht de beste FOTO STELLA MARIJNISSEN
FOTOALBUM

Gezelligheid op de Jaarmarkt

ETTEN-LEUR – Omdat de weersvooruitzichten niet denderend waren lieten een aantal standhouders zondag tijdens de jaarmarkt verstek gaan. De doorzetters waren er echter wel en zorgden toch voor een gezellig sfeertje.


Slenterend langs de kramen genoten de bezoekers van de waren die te koop aangeboden werden. Even stilstaan bij de standwerker die de menigte ervan probeert te overtuigen dat zijn snoeischaren toch ècht de beste zijn. Wikken en wegen bij de leren tassen en portemonnees en niet voorbij kunnen gaan aan de Belgische Spekken.

Een drankje proeven bij de kraam van een Etten-Leurse slijterij die zijn stand deelde met die van hockeyvereniging Push uit Breda. Zij verkochten make up artikelen. De opbrengst daarvan, evenals een deel van de verkopen van de slijterij, komt ten goede aan hun LG hockey, een club voor sporters met een beperking uit Breda en wijde omgeving.

Kinderen konden een ritje maken in de draaimolen en wie zich op het sportieve vlak wilde laten inspireren kon genieten van een demonstratie Kangoo jumps.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief